Avui dia 19 de juny es el dia per l’eliminació de la violència sexual, <<la violència sexual endèmica – violació, secuestre, trata de persones, esclavitud sexual i matrimonis forçats – contribueix a que les dones y les noies sofreixquen en forma desproporcionada en els conflictos>>.

Avui es un dia amb l’objectiu de concienciar sobre la necessitat de posar-li fi, i honrar a les víctimes y als supervivents de la violència sexual de tot el món i rendir homenatge a tots aquells que han dedicat el seva valentia a la lluita per erradicar-la.

La ONU recorda que els professionals sobre el terreny estimen que per cada violació denunciada en relació amb un conflicte, hi ha entre 10 i 20 casos que queden sense documentar. Devem seguir pregant per totes aquelles dones i noies que el seu cos es considera botí de guerra des de ja fa molt de temps.

A FAAVEM volem donar suport a aquestes persones que estan sofrent aquests tipus d’abussos. Que ningú mereix ningun tipus de violència ni tracte.

.

A algunes localitats de la Comunitat Valenciana treballen amb una manifestació per a avui creant camisetes, llegint poemes i creant activitats.

Nosaltres donem suport a aquesta activitat amb el hashtag  #AnemPerTotes

 Imatges associació Dones Clara Campoamor Vall d’uxó.

Editat: Núria Peirats Rubio

Direcció de FAAVEM.

Correu electrònic: correo@faavem.org

 

faadmin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *