En el dia Contra l’assetjament escolar, la Federació Valenciana d’Estudiants reivindica la participació i l’associacionisme com a eina més a l’abast i natural d’inclusió i convivència.

És cert que poques vegades es parla de l’assetjament una volta és superat o oblidat, però voldriem contar una experiència nostra personal de moltes de les companyes i companys que estem a les associacions d’alumnes.

Molts de nosaltres s’hi vam ficar en aquest món de l’associacionisme com a via d’eixida a l’assetjament i com a eina social d’entre iguals que és per ajudar-nos els uns als altres.

Molts de nosaltres que ara gaudim de la participació, les assemblees, els consells escolars, les juntes de delegats, la vida en Federació i ens emociona agafar problemes de companys i posar-los solució, un dia no ho vam tenir fàcil.

I ara, quan estem al nostre espai de desenvolupament personal i de voluntariat estudiantil recordem cada vegada que veiem un cas com aquest aquell jove que nosaltres també vam ser, un jove que pateix assetjament.

És per això que ens agradaria que mai ningú més s’associara per qüestions personals com aquestes però sabem que la realitat no és tan fàcil de transformar. Així i fins acabar amb aquest problema, l’assetjament, seguirem prenent i donant consciència per a previndre i suport i inclusió a totes les víctimes d’assetjament.

Associa’t, inclou, transforma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *