Des de l’IES Henri Matisse, ens ha aplegat un comunicat públic per fer difussió, que parla de la deplorable situació d’aquest institut en quant als cursos de FP (video-DJ i só són els afectats junt als de 3D) per un problema amb l’arribada inexistent de materials per deselvolupar els cicles. Amb una reunió demà conjunta de FAAVEM i els alumnes de l’insitut amb la direcció general de Formació Professional de la Conselleria d’Educació, els afectats es posicionen públicament:

d88aeda8-5761-42f6-a500-599e2b43695f

Des de l’IES Henri Matisse, les persones que cursem la formació professional de vídeo DJ i só estem molt descontentes amb l’inici de curs, ja que quan arribàrem se’ns va informar que encara que el mòdul estiguera aprovat i el currículum signat des de desembre del curs passat, no disposem de material, ni tampoc d’aula.

Ara mateix les i els alumnes estem en unes condicions pèssimes, unes aules “provisionals” que són molt xicotetes, i sense el material bàsic necessari per a desenvolupar un curs d’audiovisuals.

En la classe de vídeo dj comencem les pràctiques d’empresa d’ací a sis mesos i, si seguim així, no estarem preparades i no podrem tocar tot el material que ens correspon, amb la respectiva mancança de coneixements que això implica.

Hem deixat dues setmanes de marge per a comprovar si obteníem resposta i ara han començat les obres de les aules, però encara falta temps perquè acaben. Després de mantindre una reunió amb la direcció del centre i una altra amb la inspectora corresponent, hem decidit movilitzar-nos i donar a conéixer la nostra situació.
Reclamem el nostre material, l’aprovació del qual ESTÀ SIGNADA, per a poder donar les classes en condicions i assolir els continguts d’aquests mòduls, ja que gairebé el 70 % del total són coneixements pràctics. Reclamem que no aproven mòduls i formacions professionals sense tindre la seguretat de poder formar bé els alumnes. Que deixen de rentar-se la cara i dir com de meravellosos són, si el que tenen no ho cobreixen bé!
-Els i Les alumnes de Video-DJ i só de l’institut IES Henri Matisse.

-Per una educació pública i de qualitat!
Compartiu i disfundiu, la solidaritat entre totes es l’únic camí.

ejecutiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *