Dijous, 17 de novembre de 2016.

FAAVEM, com identitat que representa als estudiants de la Comunitat Valènciana volem recordar-vos que avui es el dia dels estudiants, ja que tots som o hem sigut estudiants.

 

Per això ens volem sumar a la campanya de OBESSU “Global Call for Action” (una cridada a l’acció mundial) i convidem a tots els i les estudiants a formar part de la seva pròpia educació associant-se i fortmant part de les reds que permeten defendre de una millor forma dels seus drets.

 

També ens unim a la campanya del CJE. El missatge el qual ens unim es “ser estudiant és molt més que ser una pesona que estudia“. Volem reivindicar el paper actiu de els i les estudiants tant en el seu procés educatiu com en la societat, així com reivindicar les condicions que garantizen el seu benestar i el ple desenvolupament.

cartel-val-17nov-tw

El 17 de novembre es van conmemorar diferets reivindicacions estudiants que han tingut lloc al llarg de la història. Particularment aquest dia ha sigut per la proximitat de la data a reivindicacions que varen donar lloc al tancament d’universitats, al enviament de més de 1.200  estudiants a un camp de concentració de Sachsenhausen, a la resta d’estudiants, a la represió e inclòs a l’assasinat de nou d’ells, sense realitzar posteriorment un judici o a un estudi excessiú d`aquets succesos.

 

1479393987539-3

Editat: Núria Peirats Rubio

Contacte:

Pablo Blay Martínez – Presidencia

Teléfono: 652 39 36 30

Més informació:

Teléfono FAAVEM: 963 92 29 02

Correo electrónico: correo@faavem.org

 

ejecutiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *