Vols participar per a millorar el teu sistema educatiu? No tens una associació d’estudiants al teu centre i vols crearla? O ja la tens i necessites ajuda per a reactivar-la?

Des de la Federació Valenciana d’Estudiants – FAAVEM, una organització apartidista i aconfesional fruit de les reivindicacions estudiantils i on aglutinem la major part d’estudiants de la Comunitat Valenciana, volem que participes amb nosaltres!

L’organització considera com un dels objectius més importants el millorar el sistema educatiu des d’una perspectiva en què el voluntariat, la participació, la diversitat i la lluita contra qualsevol tipus de discriminació o marginació siguen punts clau.

Les activitats més habituals que realitzem (i en las quals pots participar de manera totalment gratuïta) són els tallers de formació, activitats d’oci alternatiu, trobades d’experiències de cap de setmana a albergs juvenils, així com activitats de promoció d’actituds multiculturals i de mediació.

Com ens organitzem?

  • Assemblea Federal: És el màxim òrgan de decisió i participació de FAAVEM. Esta formada per dos delegats de cada una de les associacións membre i s’encarrega d’acordar les línies d’actuació de FAAVEM i de valorar la seua gestió.
  • Consell Federal: Se celebra en l’espai comprès entre la celebració de les reunions ordinàries de l’Assemblea General amb la finalitat de coordinar, desenvolupar i prendre els acords necessaris per a garantir el bon funcionament de FAAVEM.
  • Executiva Federal: És l’òrgan de gestió de FAAVEM. S’elegeix per l’Assemblea per un mandat de dos anys i està composta per joves de diferents associacions membre. És la responsable de dur a terme les línies d’actuació que l’Assemblea li confia i ha de retre comptes davant de la gestió que fa del FAAVEM.
  • Àrees de treball i comissions especialitzades: Reflexionen analitzen i fan propostes sobre les situacions que afecten al moviment associatiu juvenil i a la joventut en general
ejecutiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *