Després de la bona resposta del’any passat amb el programa “Tallers d’anglés”, l’IVAJ.GVAJOVE amplia la seua oferta de formació en idiomes per a jóvens, tenint en compte la importància i la utilitat del domini de la llengua anglesa i altres llengües en qualsevol àmbit.
S’incrementa el nombre de tallers de conversa en anglés que es realitzaran en distints municipis de la Comunitat i s’ofereixen més hores lectives. L’oferta de caps de setmana per a jóvens amplia dates i durada de les estades. En el cas dels caps de setmana per a professors, s’afegeixen més dates de realització i se n’amplia la durada. La programació de l’estada de quatre dies per al pont d’octubre continua vigent. Com a complement, s’amplia l’oferta de caps de setmana d’aprenentatge d’altres idiomes, com ara el francés i l’alemany.
Els tallers de conversa es faran en diferents poblacions de la Comunitat Valenciana.
A la província d’Alacant: Alacant, Elx, Alcoi, Orihuela i Torrevieja.
A la província de València se n’han previst edicions a les localitats : València, Requena, Llíria, Port de Sagunt, Alzira, Xàtiva i Gandia.
A la província de Castelló: Castelló de la Plana, Benicarló i Vila-real.
Els tallers tindran una durada de 8 o 16 hores. Les classes es faran en anglés i seran principalment exercicis orals i escrits sobre temes relacionats amb situacions quotidianes. Els participants, a més de refermar coneixements, aprendran a utilitzar les expressions més comunes, ampliaran vocabulari i milloraran la pronunciació, l’entonació, la comprensió auditiva i l’expressió oral.
Els caps de setmana d’immersió lingüística en anglés es duran a terme als albergs de l’IVAJ.GVAJOVE d’Alacant, Alborache i Benicàssim, durant diversos caps de setmana al llarg de l’any. Amb esta activitat es pretén reforçar l’aprenentatge pràctic i oral de l’idioma anglés. Un dels aspectes fonamentals dels programes d’immersió és la participació dels estudiants perquè facen progressos en l’aprenentatge, alhora que van prenent més confiança i gaudeixen de la utilització de l’idioma.
Els caps de setmana d’immersió lingüística per a professors tindran lloc als albergs de l’IVAJ.GVAJOVEd’Alacant, Alborache i Benicàssim, i estan oberts a professors d’ensenyament primari o secundari en actiu. S’enfocarà cap a una utilització pràctica de l’idioma a l’aula, per a millorar l’expressió, la fluïdesa oral, el vocabulari i, en definitiva, l’enriquiment lingüístic del professorat en anglés.
Els caps de setmana d’immersió lingüística en francés i alemany tindran lloc als albergs de l’IVAJ.GVAJOVEd’Alborache i Moraira-Teulada, en diferents caps de setmana de novembre. Amb esta activitat es pretén refermar l’aprenentatge pràctic i oral del francés i de l’alemany.
Per acabar, les estades d’immersió lingüística de 4 dies responen a la petició de nombrosos participants en passades edicions d’un programa més extens que permeta una major pràctica i aprenentatge en estes experiències.
Requisits per a participar
Tallers de conversa, de 16 a 35 anys, i caps de setmana i estades de 4 dies d’immersió lingüística, de 18 a 35 anys.Caps de setmana d’immersió lingüística per a professors de primària o secundària en actiu que ho acrediten amb un certificat o nòmina recent.

Totes les activitats estan dirigides a un nivell intermedi d’anglés, excepte els nous tallers organitzats a la ciutat de València, en què s’ofereixen els nivells bàsic, intermedi i avançat.
Per a mes informacio dels tallers, fes click açí.
ejecutiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *